Freestyle Camp // Stubai // Itävalta // 20-27. Lokakuuta

Tyrolin alueella Itävallassa vajaan tunnin ajomatkan päässä Innsbruckin kaupungista sijaitsee Stubain jäätikkö. Jäätiköllä sijaitsevan parkin avaaminen lokakuun puolessa välin on spektaakkelimainen tapahtuma, johon osallistuu lokaalien taitureiden lisäksi pro-laskojita ympäri maailmaa. Avajaisviikonlopun aikana voit osallistua myös kisoihin sekä lukuisiin tapahtumiin.

Parkki

Stubai on osa Itävallan suurinta jäätiköllä sijaitsevaa hiihtokeskusta. Reilun 3000 metrin korkeus mahdollistaa lähes ympäri vuoden laskemisen ja aikaiseen alkavan hiihtokauden. Jäätikkö ja korkeus takaavat 100 prosenttisen lumivarmuuden jo lokakuussa. Parkki sijoittuu eteläiseen ilmansuuntaan ja auringonpaiste pehmentää alastuloja mukavasti mahdollistaen pitkät, hauskat ja turvalliset sessiot.

Stubain parkki on maailmankuulu monestakin syystä. Sen jokainen hyppyri, reilit ja obstakkelit on huolella suunniteltu sekä sheipattu päivittäin loistokuntoon. Suurena plussana on myös se, että parkki-aluetta ja sen ympäristöä laskevat ainoastaan freestylerit. Hissit on pyhitetty ainoastaan parkkilaskijoille ja tästä syystä jonoa tuskin syntyy. Monet ammattilaskijat tulevatkin juuri Stubaihin treenamaan lokakuussa, jolloin siellä avataan varsinainen talvikausi samalla kun monet muut Alppikohteet vain unelmoivat lumen tulosta.
Big Air linja, keskikokoiset sekä pienet hyppyrit mahdollistavat kaiken tasoisten laskijoiden temppujen opettelun. Reilejä on enemmän, kun riittämiin. Flattien lisäksi Stubaista löytyy rainbowt, jöötit, pole jam sekä eri tasoisia flat-downeja. Avajaisviikonlopun aikana luvassa on paljon ohjelmaa ja kilpailuita. Ammattilaisille on oma kutsuvieraskilpailunsa, mutta amatööritkin pääsevät nauttimaan kisatunnelmasta ja osallistumaan mm. Trick Sessions kisaan.

Valmennus

Valmennuksessa tähtäämme jokaisen laskijan henkilökohtaiseen kehitykseen. Valmennusryhmät muodostetaan laskutason ja aiemman kokemuksen perusteella. Suksijat ja lautailijat laskevat omissa ryhmissään valmentajien opastuksella.
 
Valmentajinamme Stubaissa toimivat alan konkarit joiden kanssa valmennus tapahtuu rennolla tyylillä yhdessä laskien. Valmennuksissa hiotaan jokaisen laskijan tyyli kohdilleen ja uusia temppuja opetellaan kaikissa ryhmissä. Kuvaajamme ikuistaa materiaalia koko viikon ajan ja näitä käytetään apuna myös valmennuksessa. Myöhemmin syksyllä julkaistava video-editti materiaalista on mahtava muisto matkalta.

Kylä ja Aktiviteetit

Majoitumme suuressa mökissä Neustiftin kylässä, joka sijaitsee Stubain jäätikön ja Innsbruckin kaupungin puolivälissä. Jylhien vuorien ympäröimä kylä on Stubain-laakson parhaiten tunnettu ja monipuolisin palveluiltaan. Neustiftista löytyy useita ruokaravintoloita, kauppoja, baareja, keilahalli, biljardia, curling sekä kiipeilyseinä. Jäätikölle ajaa noin parikymmentä minuuttia ja matka sinne taittuu minibusseillamme heti rinteiden avauduttua.

Vietämme aikaa myös Innsbruckissa, jota tituleerataan maailman lumilautapääkaupungiksi. Innsbruck on kompakti Alppi-kaupunki kattavin palveluin; useat suksi- ja lumilautaliikkeet tarjoavat valtavan valikoiman tuotteita ensi kaudelle. Innsbruckin indoor-skeittihalli sijaitsee muutaman kilometrin kaupungin ulkopuolella ja viikon aikana käymme skeittaamassa siellä muutamaan otteeseen.

Täysi-ikäiset voivat panostaa avajaisviikonlopun aikana myös bilettämiseen. Hyvien after-partyjen lisäksi pääset katsastamaan suuren joukon laskuleffoja, joidenka ensi-ilta on nimenomaan Stubaissa.

Majoitus

Chaleemme sijaitsee lähellä Neustiftin kylää, kätevästi Stubain jäätikön suuntaan. Mökki on rakennettu neljään kerrokseen ja tilaa riittää isommallekin porukalle. Jokaisen makuuhuoneen yhteydessä on oma lounge-alue sohvineen ja minikeittiöineen. Nautimme terveellisen aamiaisen ja illallisen mökkimme keittiö-ruokailutilassa. Lisäksi ylimmänkerroksen pelikonsoli-TV-huone pitää huolen todellisesta rentoutumisesta. Leirin aikana pidämme myös alkutalven grilli-bileet takapihalla ja ihastelemme tähtitaivasta jylhien vuorten syleilyssä.

Stubai Chalet Paromcamps
Stubai Chalet LR ParomcampsStubai Chalet BR Paromcamps

Info

Lähempänä matka-ajankohtaa saat tarkempaa tietoa matkustuksesta, aikatauluista, kohteesta, henkilökunnasta sekä ala-ikäisiä leiriläisiä koskevat leirisääntömme. Annamme myös vinkkejä mitä pakata matkalle mukaan Stubaihin. Osallistujat lentävät yhdessä Paromcampsin henkilökunnan kanssa. Lentokentältä matka jatkuu minibusseillamme kohti Neustiftia. Freestyle-leirin aikana henkilökuntamme on käytettävissä vuorokauden ympäri. Valmentajat pitävät huolta osallistujista parkissa ja leiriemot huolehtivat ala-ikäisistä laskupäivän päätyttyä.

Leirin hintaan sisältyy:

  • Lennot sekä kuljetukset
  • Majoitus tilavassa ja ylellisessä chaleessa
  • Täysihoito (aamiaiset, lounaat parkissa, illalliset)
  • Valmennus parkissa
  • Valokuvaus ja videointi parkissa
  • Videoiden analysointi
  • Ohjelmaa iltaisin
  • Leiriemot ja muu henkilökunta huolehtivat alaikäisistä 24/7

 

Sku
freestyle_camp_stubai
Description
freestyle_camp_stubai
Product Options
#OptionPrice
120-27.10.2018 // Camp+Lentoyhteys€1 190,00
220-27th October 2018 // Camp+Flight connection€1 190,00
Shipping
Shipping Rate:
Order freestyle_camp_stubai
Hakusanat: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,