Kohteet, Pienryhmät, Ihmiset

BeginnersALOITTELIJAT – Olet hyvä laskettelemaan tai lumilautailemaan, mutta kaipaat kokemusta ja vinkkejä puuterilaskuun. Ei hätää, vapaalaskumatkoillamme osallistujat jaetaan aina pienryhmiin. Oppaamme ottavat huomioon kunkin pienryhmän tason ja maasto valitaan sen mukaan. Meille tärkeintä on turvallisuus yhdistettynä hyvään meininkiin. Matkan aikana opit monia lumiturvallisuuteen ja tarvittaviin välineisiin liittyviä asioita. Päivien edetessä ja kokemuksen karttuessa pääset jyvälle puuterilaskemisen saloista.

Mountain 2 KLASSIKKO – Sinulla on jo hieman kokemusta vapaalaskusta, mutta mielesi janoaa lisää puuteria, seikkailuja ja tietämystä lumiturvallisuudesta. Vapaalaskumatkoillamme käytössä on aina useampi opas ja osallistujat jaetaan laskutason perusteella ryhmiin. Pienryhmissä otamme aina huomioon jokaisen laskijan lähtötason. Kaikkiin vapaalaskumatkoihimme sisältyy koulutusta lumiturvallisuudesta. Kauttamme saat myös vuokrattua tai ostettua omat lumiturvallisuusvarusteet.

EdistynytEDISTYNYT – Sinulla on jo kokemusta vapalaskusta ja eri tasoisesta maastosta. Olet valmis tekemään hieman töitä puuterilaskun eteen, koska tiedät että se on vaivan väärtti. Vapaalaskua takamaastossa, johon et heti itse eksyisi. Nämä laskupäivät tulet muistamaan loppuelämäsi. Paikalliset, lisensioidut vuori-oppaamme tuntevat maaston ja aiempien viikkojen säät sekä näiden yhteisvaikutukset liittyen lumeen ja turvallisuuteen.

HeliskiEKSKLUSIIVINEN – Haetko eksklusiivista laskureissua? Oletko aina haaveillut Heli-hiihdosta Kanadassa tai Houte-Route hiihdosta Alpeilla? Entäpä houkutteleeko Etelämantereen niemimaa Ode Siivosen opastamana? Sinua hemmotellaan loputtomalla valikoimalla, sillä räätälöimme matkan juuri sinun ja ryhmäsi toiveiden ja budjetin mukaisesti.