Freestyle Camp // Les Deux Alpes // Ranska // Kesä 2020

Euroopan suurin kesäparkki Les 2 Alpes’issa hellii kaiken tasoisia lumilautailijoita ja suksijoita. Ylhäällä parkissa riittää lunta pitkälle kesään ja uudet obstaakkelit, hyppyrit sekä paipit tekevät laskupäivästäsi täydellisen. Iltapäivällä kylän aktiviteetit skeittauksesta koskenlaskuun pitävät laskijat kiireisinä.

Parkki

Les 2 Alpesin kesäparkki on Euroopan suurin ja monipuolisin. Parkki sijaitse 3200 metrin korkeudella jäätiköllä ja useita metrejä lunta riittää läpi kesän. Parkin lisäksi Les 2 Alpesissa pääsee laskemaan myös rinteitä, joita on käytössä kokonaisen laskettelukeskuksen verran. Parkin suunnitellussa on panostettu kaiken tasoisiin laskijoihin. Niin aloittelijat, keskitasoiset sekä kokeneemmatkin löytävät itselleen sopivat hyppyrit sekä reilit uusien temppujen harjoitteluun.

Joona Sipola L2A : Paromcamps

Parkki on kokoluokaltaan erittäin suuri. Laskija voi valita haluaako keskittyä haastavimpiin reileihin tai hyppyreihin. Vaihtoehtoisesti aloittelijoille suunniteltu oma linja mahdollistaa ensikosketuksen reileihin ja hyppyreihin obstaakkeleiden sijaitessa matalalla lumen pinnan tuntumassa. Hissistä voi ihailla ja ottaa mallia muiden tempuista.

Tuomas Kivari L2A : Paromcamps

Parkin lisäksi Lödössä on kaksi paippia. Toinen paipeista on superpipe, jonka vieressä sijaitsee pienempikokoinen paippi. Pienempi paippi on parasta juuri iltapäiväsessioiden aikaan, jolloin porukka pääsee treenailemaan uusia temppuja pehmeämpään lumeen. Paipin oma sompahissi mahdollistaa laskujen toiston tehokkaassa tahdilla.

Inka Haapala and Jenny Alho L2A Paromcamps

Keskellä parkkia sijaitsevassa Cool Zonessa voi pitää taukoja ja fiilistellä hyvää musiikkia. Nautimme päivittäin lounaamme Cool Zonella yhdessä valmentajien kanssa. Aurinkoisina päivinä grillaamme mm. hampurilaisia ja hodareita lounaaksi. Lounaan jälkeen laskijat voivat koota oman porukan, jonka kesken voi laskea omatoimisesti tai jatkaa valmennusta yhdessä valmentajien kanssa. Cool Zone toimii myös kokoontumispaikkanamme, jonne keräännymme laskujen jälkeen. Ympäri maailmaa tulevat laskijat tutustuvat parkissa toisiinsa ja tämä luo oman tunnelmansa. Parkkihissien sulkeuduttua, innokkaimmat jatkavat kuvaussessioitaan haikaten reilejä. Kylään vievä Gondoli-hissi operoi myöhään iltapäivään saakka.

Valmennus

Paromcamps panostaa laadukkaaseen valmennukseen. Niin suksijat kuin lumilautailijatkin laskevat omissa ryhmissään valmentajan johdolla. Kaiken tasoiset ja ikäiset suksijat ja lautailijat on otettu huomioon ja molemmille leireille voi osallistua niin aloittelijat, keskitason laskijat kuin edistyneemmätkin. Suksijat ja lumilautailijat jaetaan ryhmiin laskutason ja kokemuksen mukaan. Leirin alussa jokaisella laskijalla on pieni tutustumistuokio henkilökunnan kanssa, jossa käydään läpi toiveita leirin valmennussisällöstä. Tällöin voi myös kertoa, mikäli toiveena on laskea yhdessä ystävän kanssa samassa valmennusryhmässä leirin aikana.

Valmennuksissa hiotaan jokaisen laskijan tyyli kohdalleen, uusia temppuja opetellaan kaikissa ryhmissä. Jokaisen laskupäivän jälkeen leiriläiset käyvät valmentajansa kanssa läpi opittuja asioita, apuna käytetään videoanalyysia.

Freestyle-leirillä laskemme monipuolisesti hyppyreitä, reilejä ja halukkaat voivat myös panostaa paippilaskemiseen. Leiriläisillä on mahdollisuus vaikuttaa valmennuspäivän sisältöön. Valmennusryhmämme ovat 4-6 henkilöä per valmentaja, näin laskuista saa enemmän irti. Tarjoamme myös yksityisvalmennusta (valmentaja + 1 valmennettava) Kysythän lisää yksityisvalmennuksestamme info@paromcamps.com

Parom järjestää kaksi parkkileiriä Les 2 Alpeseissa kesä-heinäkuussa. Jos mielesi tekee harjoitella pidempään kuin yhden leirin verran, voit myös yhdistää kaksi leiriä.

Kylä ja Aktiviteetit

Les 2 Alpesin pienehkö idyllinen Alppikylä on ylhäällä vuorten syleilyssä. Pienestä koostaan huolimatta Lödö tarjoaa hyvät palvelut ja loputtomasti aktiviteetteja laskujen jälkeen.

Lödöstä löytyy useita skeitti- ja laskuvaatteita myyviä kauppoja ja kesäisin hyvät alennukset innostavat uusiin hankintoihin. Ravintolat, leipomot, ruokakaupat kuten myös muut palvelut on ripoteltu pitkin pääkatua.

Ylhäältä parkista alas kylään saavuttaessa talvi vaihtuu helteiseen kesään. Laskupäivän jälkeen tekeminen ei todellakaan lopu kesken. Les 2 Alpesin kylästä löytyy useita eri aktiviteetteja. Vaihda simmarit päälle ja nauti helteisestä kesästä maauimalassa tai vuorilammella. Keskustan skedeparkista löytyy flätti sekä mini. Kylässä on myös useita tennis- ja koripallokenttiä. Mailat sekä pallot löytyvät Paromin mökiltä. Uusia trikkejä seuraavaa laskupäivää varten pystyy harjoittelemaan trampoliinilla. Sokerina pohjalla on pitkä kesäkelkkarata, jossa mestaruutta mitataan lähes päivittäin.

Grenoble Outdoor-Pool Paromcamps

Leirin aikana teemme myös retket Grenoblen ulkoskedepoolille ja Brianconin sisähallille. Les 2 Alpesin viereinen kylä Venosc mahdollistaa koskenlaskun upeissa maisemissa. Venoscista löytyy myös Aventure Park, jossa pääsee kiipeilemään puiden latvaan rakennetussa temppuradassa valjaiden ja turvaköysien varassa. Kuumina hellepäivinä patikoimme Venoscin vesiputouksille, jossa pääset pulahtamaan virkistävään lähdeveteen.

Majoitus

Leiriläiset majoittuvat isossa mökkityylisessä Chaleessa, jossa myös yhteisruokailut ja muut illanvietot tapahtuvat. Chalee sijaitsee kylän rauhallisessa päädyssä, kuitenkin lähellä palveluita. Mökiltä pääsee hisseille joko kävellen tai kätevästi ski-bussilla. Nuorempien leiriläisten välineet kuljetetaan hisseille joka aamu valmentajan johdolla. Tarkemmat huonejaot kerrotaan osallistujille kylään saavuttaessa. Kaverukset majoittuvat aina samassa huoneessa, tytöille ja pojille on omat huoneet kolmikerroksissa alppimökissämme.

Leiri Info

Lähempänä matka-ajankohtaa saat tarkempaa tietoa matkustuksesta, aikatauluista, kohteesta, sekä henkilökunnasta. Freestyle-leirin aikana henkilökuntamme on käytettävissä vuorokauden ympäri. Valmentajat pitävät huolta osallistujista parkissa ja leiriemot huolehtivat ala-ikäisistä laskupäivän päätyttyä.

1 Camp – 22 – 30. kesäkuuta, 2020

2 Camp – 30.6 – 8. heinäkuuta, 2020

Lisätietoa leiriläisten vanhemmille

Kommentteja leiriläisiltä ja vanhemmilta

Sku
Les2Alpes-SummerCamp_2020
Description
Les 2 Alpes Summer Freestyle Camp
Product Options
#OptionPrice
11 CAMP€1 490,00
22 CAMP €1 490,00
3CAMP WITHOUT FLIGHTS€1 340,00
Shipping
Shipping Rate:
Order Les 2 Alpes Summer Freestyle Camp