Niseko // Japani

Japanin Pohjoissaarella Hokkaidolla sijaitseva Niseko on Japanin suosituin hiihtoalue. Niseko United koostuu neljästä erillisestä hiihto-alueesta – Hirafu, Hanazono, Niseko Village ja Annupuri tarjoavat kaikki erittäin monipuolista rinne- ja offarilaskua.
Mt Yotei ParomcampsKirkkaana päivänä näkymät ovat todella häikäisevät, tulivuori ja meri siintävät horisontissa. Maastoa löytyy loputtomiin, puuterilaaksoja ja hieman alempana sama jatkuu puuston seassa. Lumiset laaksot ovat pääsääntöisesti 30-35 asteisia jyrkkyydeltään. Reittien pituus on täysin riippuvainen siitä, kuinka pitkään haikkaukseen olet valmis päästäksesi takaisin merkityille alueille. Nisekon alueella rinteet ja offarit on erotettu toisistaan köysin. Offareille johtavat portit on numeroitu ja merkitty selkeästi myös rinnekarttoihin.

Annupuri Top Views Paromcamps
Porttien ollessa suljetut on ehdottomasti pysyttävä merkityillä alueilla. Suljetut portit auttavat takamaastoturvallisuudessa. Uuden lumen sataessa patrollerit saattavat pitää portteja suljettuna aamusta ja avaavat niitä sitä mukaan, kun lumi kerkeää asettumaan tai sääolot muuten sallivat laskemisen offareilla. Poikkeuksena pidetään erittäin tuulisia päiviä, jolloin portit pysyvät suljettuina koko päivän, sillä lumilipoiksi kerääntyvä puuterilumi on Niskekossa suurin takamaastoriski.
Armada Pro Riders in Niseko Paromcamps
Aamuisin voit seurata porttien aukioloa joko keskuksen yleisiltä sivuilta tai hissien ala-asemilta. Offareille suosittelemme pakkaamaan mukaan lumiturvallisuusvälineet; piipparin, lapion ja sondin. Jos et omista näitä, voit vuokrata ne kauttamme kohteesta. Suurimmasta osasta offareista pääsee helpoilla traverse-yhteyksillä takaisin rinteisiin. Esimerkiksi Hanazononossa 4 ja 5 portin offarit päätyvät lanatulle kissapolulle, josta haikkaa 15 minuutissa takaisin rinteisiin. Kiteytettynä Nisekon takamaastot ovat fantastisen monipuoliset helpoilla yhteyksillä hisseille.
Niseko Freeride Paromcamps
Hanazonon hissiyhteyksillä pääsee lähes vuoren huipulle saakka. Mt. Annupuri on valloitettavissa parinkymmenen minuutin haikkauksen jälkeen. Vapaalaskijoiden kannattaa suunnata suoraan toppiin, josta lähtee loputtomasti eri tasoisia linjoja alas Hanazononoon, Hirafuun sekä hieman pidemmälle Annupuriin ja Moiwaan.
Hanazono Turns Paromcamps

Noin varttitunnin ajomatkan päässä Nisekosta sijaitsee Moiwa, joka on erillinen keskus Niseko Unitedista. Moiwaan pääsee joko laskemalla Annupurin topin kautta tai aamuisin Nisekon pääkadulta lähtevällä ski-bussiyhteydellä. Moiwa on selvästi hiljaisempi kuin Niseko. Tästä huolimatta Moiwa on monen vapaalaskijan suosikki, sillä koskematonta lunta riittää usein päiviksi dumpin jälkeen.

Niseko Moiwa Freeride ParomcampsNiseko puolella valaistut rinteet ja parkit ovat auki iltaan saakka, ajoittain jopa yöhön asti. Kirkkaat valot kantavat aina puiden lomaan saakka. Näin pystyt laskemaan iltaisin myös rinteiden välissä. Aukioloajat ovat poikkeukselliset verrattaessa esimerkiksi Keski-Euroopan keskuksiin. Nisekon keskustasta voi helposti kävellä tai ottaa maksuttoman ski-bussin Grand Hirafun gondolille, joka kulkee lähes puurajan yläpuolelle. Istumahississeillä pääset Hanazonon kautta vuoren toppiin saakka tai siirtymään Niseko Villagen ja Annupurin puolelle.

Kylä ja majoitus

Alueen keskuksista Hirafun keskittymä on vilkkain ja monipuolisin palveluiltaan. Muut kohteet ovat erittäin rauhallisia ja tarjoavat vähemmän tekemistä laskujen jälkeen. Tarjoamme majoitusta Hirafun keskittymässä, sekä hieman edullisemmin Annupurin ja Moiwan alueella. Kysythän lisää majoitusvaihtoehdoistamme. Mikäli olet lähdössä matkalle kaveriporukan kesken, tarjoamme majoitusta myös eri kokoisissa mökeissä koko Nisekon alueelta.

Niseko Hirafu Town Paromcamps
Ravintolat alueella ovat kaikki ihanan uniikkeja niin palveluiltaan kuin ruokalistoiltaankin. Perinteinen japanilainen ruoka on todella maukasta ja ravintoloilla on usein omat erikoisuutensa. Nisekoon voisi matkustaa jopa pelkän hyvän ruoan takia. Useat alueen yrittäjät ja osa henkilökunnastakin ovat länsimaalaisia ja näin ollen voit japanilaisen ruoan lisäksi nauttia kansainvälisen keittiön herkuista.
Nisekossa pärjää hyvin englannin kielellä, toki muutamien japaninkielisten fraasien hallinta nostaa pisteitäsi. Pieniä baareja ja pubeja Hirafussa on paljon. Oluen lomassa voi pelata mm. biljardia tai heittää tikkaa, samalla tutustuen muihin laskijoihin. Paikallisista pienemmistä ruokakaupoista saat tarvittavat elintarvikkeet ja alkoholin. Parempi valikoima löytyy Kutchanista, 15 minuutin ajomatkan päässä Nisekosta. Muutamien urheilukauppojen lisäksi Hirafusta löytyy laskettelun ja lumilautailun erikoisliikkeitä. Paikallisilla suksivuokraamoilla on laaja valikoima puuterilaskemiseen soveltuvia suksia ja lautoja, joita voi myös vuokrata päiväperiaatteella. Kylästä löytyy yksi kansainvälinen pankkiautomaatti ja tästä syystä Nisekoon matkustettaessa on syytä varata jonkin verran käteisvaluuttaa mukaansa.
Niseko Onsen Paromcamps
 Kuumat lähteet Onsenit ovat ihanan rentouttavia laskupäivien jälkeen. Onseniin ei tarvitse uimapukua, sillä miehille ja naisille on erilliset puolensa. Ylläpidetyistä Onseneista löytyy saippuat ja shampoot sekä muut kauneudenhoitotuotteet. Sisäänpääsymaksu ja pyyhe kustantavat yhteensä muutaman euron. Majoituksemme vieressä on Onsen.

Lisäinfoa

Matkan hintaan sisältyy:

  • Lennot (Helsinki-Sapporo-Helsinki)
  • Kuljetukset Chitosen kentältä Nisekoon ja takaisin
  • Majoitus aamiaisella
  • Oppaan palvelut kylässä

Lisämaksusta:

  • Lumiturvallisuusvälineet
  • Offari / takamaasto-opastukset
  • Kissa-hiihto
Sää kohteessa

Sku
niseko-japan
Description
niseko-japan
Product Options
#OptionPrice
1From // Alkaen €1 890,00
Shipping
Shipping Rate:
Order niseko-japan From // Alkaen @ €1 890,00
Hakusanat: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,