Takamaasto-opastus ja Lumiturvallisuus

Vapaalaskuviikon aikana laskemme kahden ammattitaitoisen takamaasto-oppaan kanssa, jotka ovat omistautuneita näyttämään teille Hokkaidon parhaat puuteriapajat. Olemme saaneet erinomaista palautetta vierailtamme nimenomaan siitä, että ohjelmamme on suunniteltu intohimoisen laskijan näkövinkkelistä. Uskomattomat seikkailut ja laskijoiden turvallisuus ovat ykkösprioriteettimme.

Vapaalaskuviikon alussa pidämme kaikille osallistujille lumiturvallisuuskoulutuksen. Lumiturvallisuus-eksperttimme käy läpi turvallisuusasioita, joita jokaisen vapaalaskijan tulisi tietää liikuttaessa takamaastossa. Lisäksi kerromme kuinka lumiturvallisuusvälineitä (piipparia, lapiota ja sondia) käytetään. Harjoittelemme piippari-etsintää, kaivamistekniikkaa sekä miten toimia yksin tai ryhmässä lumivyöryn jälkimainingeissa.

Turvallisuus on ykkösprioriteettimme takamaastolaskemisessa. Haluamme minimoida riskit ja siksi kaikki oppaamme ovat kokeneita laskijoita sekä käyneet läpi laajan lumiturvallisuuskoulutuksen. Tämän lisäksi kaikki vapaalaskuviikoille osallistuvat kantavat mukanaan lumiturvallisuusvälineitä. Mikäli et omista niitä itse, voit vuokrata tai ostaa Ortovoxin setin kauttamme.