Räätälöidyt Laskumatkat / Hokkaido / Japani

Oletko koskaan haaveillut puuterintäytteisestä hiihtoreissusta parhaiden kavereiden kanssa? Oma rauhallinen lodge käytössänne ja päivittäiset opastukset juuri sellaisessa maastossa kuin haluatte. Suosittelemme kaveriporukoille eksklusiivista matkaa Hokkaidolle, jolloin räätälöimme heille täysin toiveiden ja aikataulujen mukaisen paketin. Matkaan voidaan sisällyttää useita eri kohteita. Vaihtoehtoisesti voidaan pysytellä yhdellä alueella esimerkiksi Nisekossa tai Keski-Hokkaidolla.

Kaveriporukoille, joidenka laskutoiveet ja -taso ovat jokseenkin samaa luokkaa, suosittelemme Hokkaidon kiertomatkoja, joka räätälöidään täysin porukan toiveiden mukaan. Tarjoamme Hokkaidolla useita eri matkavaihtoehtoja ja matkaan voidaan sisällyttää kohteita Keski-Hokkaidolla mm. Asahidaken ja Furanon kaltaisissa offari-keskuksissa. Vaihtoehtoina ovat myös Nisekon alue, johon sisältyy Rusutsu ja Kiroro. Paromcamps tarjoaa ehdottomasti ammattitaitoisimmat oppaat, joilla on uskomaton paikallistuntemus. Lisäksi kaikki takamaasto-oppaamme ovat lumiturvallisuuden asiantuntijoita ja he opastavat ryhmää turvallisesti Hokkaidon puuteriparatiiseissa. Niin lumilauta- kuin suksioppaatkin näyttävät laskijoille salaisia takamaastoja tai vaikkapa laskua Rustsun SuperNatural Parkissa, joka on saanut näkyvyyttä Salomonin Freeride-leffoissa. Mikäli haluat lisätä kissa- tai heli-hiihtoa, tämä onnistuu. Kontaktimme Hokkaidon parhaisiin palveluntarjoajiin takaa uskomattoman elämyksen ja passelit hinnat.

Niseko Backcountry Guiding ParomcampsRusutsu Lake Toya Paromcamps

Laskumatkan suunnittelun pitää olla mahdollisimman vaivatonta ja tässä vaiheessa Paromcamps astuu kuvaan. Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoa hiihtäjän näkövinkkelistä ja kirsikkana kakun päällä ovat paikallisoppaamme, jotka asuvat Hokkaidolla vuoden ympäri. Tämä takaa unohtumattomia hetkiä, jotka muodostavat reissun joka pysyy mielissä vuosia. Hokkaidon privaatit kiertomatkat alkavat joulukuun puolesta välistä ja jatkuvat pitkälle maaliskuun loppuun saakka. Majoitus suunnitellaan täysin ryhmän toiveiden ja budjetin mukaisesti. Onko paras vaihtoehto kenties hiihtopummi-tasoinen majoitus, ihana rustiikkinen hiihtomökki porukan omaan käyttöön tai korkeatasoinen huoneisto/hotelli, kaikki onnistuu. Paromcampsilla on omia mökkejä Nisekon alueella Quasin-luonnonpuistossa, joita vuokraamme vieraidemme käyttöön. Kysythän lisää vaihtoehdoistamme info@paromcamps.com

Sku
Hokkaido_Private_Tour_2020
Description
Hokkaido_Private_Tour_2020
Product Options
#OptionPrice
Shipping
Shipping Rate: