Vapaalaskuviikko / Niseko / Japani

Japanin Pohjoissaarella Hokkaidolla sijaitseva Niseko on vapaalaskijan paratiisi. Vapaalaskuviikon aikana laskemme pienryhmissä Nisekon ja lähialueen offareita ja takamaastoja yhdessä takamaasto-oppaidemme kanssa. Viikko sopii mainiosti myös yksinmatkaaville, sillä reissussa tapaat saman henkisiä seikkailijoita.

Yleistä

Siperiasta puhaltava kylmä tuuli sekoittuu Japanin-meren kosteaan ilmaan ja tämä sääilmiö muodostaa kuivana ja kevyenä satavan puuterilumen tulon läpi talvikauden. Kun tähän lisätään japanilainen kulttuuri sekä vieraanvaraisuus on helppo ymmärtää, miksi vapaalaskijat palaavat Hokkaidolle vuosi toisensa jälkeen.

Offarit ja Takamaasto

Unohda muu maailma ja keskity laskemiseen maailman kuulussa puuterissa, jonka määrää on vaikea kuvitella. Pääset laskemaan erittäin monimuotoista maastoa ja eri jyrkkyyksiä, riippuen täysin toiveistasi. Nisekon alueen useissa hiihtokeskuksissa on saavutettavissa loputon määrä offaripuuteria hissiyhteydellä. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus keskittyä takamaastoihin, kaukana hiihtokeskuksista.

Sijaitsemme Quasi-Kansallispuistossa Nisekon kupeessa, kivenheiton päässä alueen korkeimmista huipuista ja takamaastoista. Laita sukset jalkaan ja aloita laskut kirjaimellisesti suoraan ovelta, Mt Chisenupuri sekä Nitonupuri ovat vain muutamien satojen metrien päässä. Alue tarjoaa useita eri ski-touring vaihtoehtoja, lyhyitä ja pidempiä reittejä. Pienryhmämme mahdollistavat, että voimme jakaa porukan kahteen erilliseen laskuryhmään ja molemmat ryhmät voivat keskittyä ryhmän toiveiden mukaiseen maastoon. Viikon aikana laskemme eri alueita mm. Niseko United, Moiwa sekä Rusutsu.

Opastus ja Lumiturvallisuus

Vapaalaskuviikolla pääset laskemaan takamaasto-oppaidemme opastuksella joka ikinen päivä. Osallistujat jaetaan kahteen erilliseen pienryhmään perustuen heidän aiempaan kokemukseensa ja laskutasoon. Pienryhmät takaavat, että saat enemmän irti laskupäivästäsi, eikä sinun tarvitse odotella turhaan ryhmän muita jäseniä. Voit valita keskittyäkö hissillä saavutettavaan offarimaastoon tai kaukana keskuksista oleviin takamaastoihin. Ryhmät laskevat niin paljon kuin jaloissa riittää virtaa ja päivänvalo sallii. Päivittäinen ohjelma suunnitellaan täysin pienryhmän toiveiden mukaisesti.

Lue lisää lumiturvallisuudesta

Majoitus ja Matkustaminen

Voit valita matkan lentoyhteydellä tai ilman. Henkilökuntamme on teitä vastassa Chitosen lentokentällä ja tästä matka jatkuu minibusseilla suoraan majoituksellemme Nisekon kupeeseen Chisenupuriin, Quasin luonnonpuistoon.

Majoituksen sijainti ylhäällä Chisenupurin vuorilla on jotain sellaista, mitä muut matkanjärjestäjät eivät tarjoa. Majoituksemme on Quasin luonnonpuiston keskellä ja täällä saat todellisen irtioton arkeen, ilman turhaa hälinää ja turistimassoja. Olemme valinneet sijaintimme:

Monimuotoista takamaastoa löytyy loputtomasti – Useat lähellä sijaitsevat vuorijonot ovat Hokkaidon lumisimpia. Lodgemme pihaan sataa noin 30 metriä lunta talvikauden aikana. Nisekon alueen kuuluisimmat ja haastavimmat takamaastot Mt Chisenupuri ja Nitonupuri löytyvät vain muutamien satojen metrien päästä. Lähimmät hiihtokeskukset Moiwa ja Annupuri ovat 10 minuutin ajomatkan päässä.

Hiljaisuus ja rauhallisuus – Useimmat vieraamme ovat täällä puhtaasti laskemassa puuteria. Aktiivisen laskupäivän jälkeen baareilu ei juurikaan juolahda mieleen. Sijaintimme on kaukana Hirafun yöelämästä ja sählingistä. Tästä huolimatta, muutaman oluen tai drinkin nauttiminen ei ole poissuljettua – Illallistamme ja sosialisoimme päivittäin alueen paikallisravintoloissa.

Lue lisää vapaalasku-lodgestamme Chisenupurissa 

Lisätietoa

Sku
Niseko Freeride Camp
Description
Niseko Freeride Camp
Product Options
#OptionPrice
1Please inquire available camps
Shipping
Shipping Rate: