Vapaalaskuviikko / Hokkaido Road Trip / Japani

Kiinnostaako useamman kuin yhden alueen laskeminen maailman lumisimmassa kolkassa, Hokkaidolla? Silloin Hokkaidon Vapaalasku Road Trip on oikea valinta. Matkalla laskemme Nisekon ja Keski-Hokkaidon lumisimpia puuteriparatiiseja takamaasto-oppaidemme johdattamana. Tämä matka on loistava vaihtoehto myös yksinmatkaaville – Reissussa tapaat saman henkisiä seikkailijasieluja.

Yleistä

Kuvittele loputon määrä uskomattoman kevyttä puuterilunta. Lisää tähän autenttinen japanilainen kulttuuri, jonka koet yhdessä muiden pienryhmään kuuluvin vapaalaskijoiden kanssa. Pääset vieläpä laskemaan offareita ja takamaastoa sydämesi kyllyydestä, niin paljon kuin kuntoa ja päivänvaloa riittää. Juuri tätä on suosituin vapaalaskureissumme, Hokkaido Road Trip.

Offarit ja Takamaasto

Matkan aikana pääset kokemaan maailmanluokan hiihtoa eri keskuksissa ja takamaastokohteissa. Luvassa on loistavaa laskua eri tyyppisessä maastossa, aitoa japanilaista kulttuuria parhaimmillaan sekä runsaasti seikkailua.

Keski-Hokkaido on tunnettu loputtomasti satavasta lumesta, joka jatkuu läpi pitkän talvikauden sekä hieman korkeammista vuorenhuipuista kuin vaikkapa Nisekon alueella. Matkan aikana laskemme hiihtokeskusten offareita hissiyhteydellä, sekä takamaastoa. Takamaastopäivät vietetään kaukana keskuksista ja haikkien kesto on noin 45-90 min riippuen maastosta. Osa takamaastokohteista sijaitsee perinteisten Onsen-kuumienlähteiden lähettyvillä ja pääsemme kokemaan rentoutumisen intensiivisen laskupäivän jälkeen pulahtaessa mineraalipitoiseen veteen.

Opastus ja Lumiturvallisuus

Matkan aikana laskemme päivittäin kahdessa pienryhmässä ammattitaitoisten takamaasto-oppaidemme johdatuksella. Osallistujat jaetaan kahteen erilliseen ryhmään, perustuen aiempaan laskukokemukseen ja taitotasoon. Pienryhmät takaavat sen, että jokainen saa maksimaalisen paljon irti laskupäivästä eikä turhia odottamisia tule.

Laske yhdessä lajille omistautuvien oppaidemme opastuksella, jotka näyttävät sinulle Hokkaidon parhaat puuteriparatiisit. Matkan alussa pidämme kaikille osallistujille lumiturvallisuuskoulutuksen. Lumiturvallisuuseksperttimme käy läpi turvallisuuteen liittyviä seikkoja, jotka jokaisen vapaalaskijan tulisi tietää ennen takamaastoille siirtymistä. Oppaamme kertoo, kuinka käytät tarvittavia lumiturvallisuusvälineitä; piipparia, lapiota ja sondia ja kuinka toimitaan lumivyöryetsintä- sekä pelastustilanteessa.

Turvallisuus on ykkösprioriteettimme ja toimimme parhaalla mahdollisella tavalla minimoidaksemme takamaastolaskemiseen liittyviä riskejä, käyttämällä ammattitaitoisia oppaita sekä viimeisintä teknologiaa lumiturvallisuuteen liittyvässä kalustossa.

Maksimoidaksemme vapaalaskuviikoille osallistuvien turvallisuuden, vaadimme kaikilta vierailtamme lumiturvallisuusvälineiden käyttöä (piippari/lapio/sondi) offareilla ja takamaastossa. Mikäli et omista omia välineitä, voit vuokrata ne kauttamme saavuttuasi Hokkaidolle.

Lue lisää lumiturvallisuudesta

Majoitus ja Matkustaminen

Voit valita matkan joko lentoyhteydellä tai ilman. Henkilökuntamme on sinua vastassa Chitosen lentokentällä Sapporossa, josta matka jatkuu minibussilla Keski-Hokkaidolle Asahikawan kaupunkiin. Keski-Hokkaidolta siirrymme päivien saatossa Otaruun ja lopulta Nisekon alueelle.

Hokkaido Road Tripin aikana majoitumme paikallisissa hotelleissa ja majataloissa. Matkan hintaan kuuluu päivittäinen aamiainen, joka on usein perinteinen japanilaistyylinen ateria. Viimeiset päivät vietämme Nisekon lähistöllä Paromcampsin omassa vapaalasku-lodgessa Chisenupurin luonnonpuistossa. Sijaintimme on täysin uniikki, sillä suoraan majoituksemme ulko-ovelta pääsee laskemaan Nisekon kuuluisimpia takamaastoja.

Lue lisää vapaalasku-lodgestamme Chisenupurissa 

Matkan aikana majoitumme Asahikawassa ja Chisenupurissa. Olemme suunnitelleet matkan ja majoituksen niin, ettei sinun tarvitse vaihtaa majoitusta taika matkustaa päivittäin vaan pysyttelemme samalla alueella aina muutaman päivän ajan. Kohteiden vaihdot eivät vaikuta laskupäivien määrään vaan matkustus tapahtuu laskupäivän jälkeen. Laskemme matkan jokaisena päivänä ja matkustus eri lokaatioiden välillä kestää noin 1-3 tuntia.

Lisätietoa

Sku
Hokkaido_Freeride_Road_Trip
Description
Hokkaido_Freeride_Road_Trip
Product Options
#OptionPrice
1Please inquire available camps
Shipping
Shipping Rate: