Vapaalaskuviikon Ohjelma / Hokkaidon Kiertomatka

Ennen matkaa kerromme alustavan aikataulun sekä kohteet. Road Trip matkan idea on kuitenkin seikkailu ja tämän vuoksi kohteet sekä aikataulu muuttuvat sen mukaan, missä sataa kulloinkin parasta puuterilunta. Takamaasto-oppaamme kertovat paikan päällä tarkemmat päivittäiset ohjelmat ja aikataulut, jotka mukautetaan pienryhmien toiveiden mukaisesti. Yleisesti ottaen pidämme ohjelman mahdollisimman rentona ja tästä olemme saaneetkin paljon kiitosta vierailtamme.

Hokkaido Rod Tripin aikana laskemme myös todellisia takamaastoja. Tähän meillä on täydellinen sijainti, sillä Hokkaidon kuuluisimmat takamaastot ovat aivan majoituksemme vieressä Chisenupurissa.

Osallistujilla tulee olla Ski-Touring välineet (lautailijoilla lumikengät sekä sauvat tai splitboard). Voit vuokrata tarvittavat välineet sekä lumiturvallisuus-paketin kauttamme kohteessa. Annamme sinulle tarkemman listan tarvittavista välineistä osallistumisen yhteydessä.

Päivä 1 – Lähtö kotimaasta

Päivä 2 – Saapuminen Hokkaidolle – Kuljetus majoitukseen – Välineet valmiiksi tulevaa viikkoa varten

Päivä 3 – Lumiturvallisuuskoulutus – Ensimmäinen laskupäivä Keski-Hokkaidolla

Päivä 4 – Toinen laskupäivä – Keski-Hokkaido

Päivä 5 – Kolmas laskupäivä – Keski-Hokkaido

Päivä 6 – Takamaastopäivä (vaihtoehtoisesti päivä keskuksessa, offarilaskuja hissiyhteydellä) – Kuljetus Nisekooon

Päivä 7 – Viides laskupäivä Nisekon alueella

Päivä 8 –  Kuudes laskupäivä Nisekon alueella

Päivä 9 – Takamaastopäivä (vaihtoehtoisesti päivä keskuksessa, offarilaskuja hissiyhteydellä)

Päivä 10 – Kuljetus takaisin Chitosen lentokentälle – Aamulentoyhteys CHI-NTA-HKI

ASAHIDAKE – Kuuluu Daisetsuza vulkaaniseen luonnonpuisto-alueeseen. Asahidakessa hiihdetään puuterissa, joka ylettyy vyötäröön saakka. Hokkaidon korkeimman ja lumisimman vuori-alueen sesonki jatkuu pitkälle kevääseen, jopa kesään saakka. Kuka jaksaa laskea lumen määrää, mutta Asahidakessa sitä sataa 25 metrin verran kauden aikana.

KAMUI SKI LINK – Kovinkaan monet eivät puhu Kamuista ja jos se olisi meistä kiinni, haluaisimme pitää tilanteen tällaisenaan. Kamui sijaitsee Asahikawan vieressä ja siellä riittää koskematonta lunta sekä maastoa ja laskettavaa jokaisen makuun.

TEINE – Talvi-Olympialaisista tuttu Teine on aikoinaan ollut upea ja mahtipontinen laskettelukeskus. Kahteen osaan jaettu Teine vaikuttaa aluksi perheille suunnatulta loivahkolta mäeltä. Kun tietää minne suunnistaa löydät täältä Hokkaidon parasta antia, varsinkin niinä puuterintäytteisinä päivinä jyrkempää pätkää on mahtava kruisia alas.

RUSUTSU – Noin puolentunnin ajomatkan päässä Paromin vapaalasku-lodgeseta sijaitsee mukavan leppoinen Rusutsu. Maasto on hieman jyrkempää kuin Nisekossa ja pääsetkin testaileman eri kokoisia droppeja tai Salomonin vapaaalasku-leffasta tuttua SuperNatural tyylistä parkkia, jossa obstaakkeleista laskeutuminen on jokaisen vapaalaskijan unelma.