Räätälöidyt Laskumatkat / Chamonix / Ranska

Chamonix tarjoaa kaikille vapaalaskijoille unelmien täyttymyksen. UIAGM-pätevöityneet oppaamme Ode Siivonen ja kumppanit johdattavat intohimoiset puuterin metsästäjät rinteiden ulkopuolelle Mont Blancin maisemissa. Kerää oma pienryhmäsi ja räätälöimme teille makunne mukaan vapaalaskureissun Chamonix’hin. Kruunaa reissu ammattitaitoisella video-kuvaajalla, joka tekee matkastanne korkealaatuisen tallenteen. 

Yleistä

Alppien vetonaula houkuttelee vuosi toisensa jälkeen puoleensa todellisia konkareita, jotka ovat kiinnostuneita muustakin, kun tavallisten rinteiden hinkkauksesta laskettelulomallaan. Chamonix’hin matkustaminen sopii erinomaisesti keskitason ja edistyneimmille laskijoille, jotka omaavat jo hieman kokemusta takamaastolaskemisesta.

Offarit ja Takamaasto

Spektaakkelimaiset vuorimaisemat ja loputtomat vaihtoehdot eri tasoisiin takamaastovaelluksiin; siitä Chamonix on maailmankuulu. Osa reiteistä onkin melko helposti saavutettavissa hissien lähettyvillä, kun taas toisiin joutuu näkemään hieman enemmän vaivaa päästäkseen laskemaan koskemattomia puuterilaaksoja. Vuori-oppaidemme johdattavat osallistujat ryhmien tasoa vastaaviin kohteisiin.

Vuoriopastus ja lumiturvallisuus

Lisensioidut vuorioppaamme ovat asuneet vuosia kohteessa ja tuntevat alueen sekä sääolosuhteet erittäin hyvin. Prioriteettinamme vapaalaskussa on aina turvallisuus. Kaikki vuorioppaamme ovat koulutettuja liikkumaan takamaastossa, analysoimaan riskejä sekä pelastamaan ja antamaan ensiapua. Takamaastolaskemiseen osana tulee kuitenkin riskinsä ja siksi vaadimme kaikkien osallistujien olevan lumiturvallisuusvarustettuja (piippari, lapio, sondi) sekä noudattamaan oppaiden antamia ohjeita. Voit halutessasi ostaa lumiturvallisuusvälineet kauttamme ennakkoon tai vaihtoehtoisesti vuokrata ne matkan ajaksi. Kysythän lisää tarjouksistamme 

Riippuen ryhmänne taitotasosta ja aiemmasta kokemuksesta, oppaamme käyvät läpi muutamia perusseikkoja liittyen vapaalaskuun ja turvallisuuteen, kuten lumen koostumusta, varusteiden käyttöä ja kuinka liikkua takamaastossa sekä vyöryalueella.

Lue lisää lumiturvallisuudesta

Kylä ja Aktiviteetit

Chamonix’n kylää voisi kutsua Alppi-kaupungiksi, niin monipuoliset ovat palvelut ja aktiviteetit vertaansa vailla. Laskijoita ja kiipeilijöitä tulee maailman joka kolkasta ja tämä tekeekin Chamonix’n yhteisöstä ihanan kansainvälisen. Kauppoja, putiikkeja, baareja sekä ruokaravintoloita löytyy jokaiseen makuun, aina japanilaisesta perinteiseen French-cuisineen. Kylässä on erittäin vilkas yöelämä sitä haluaville. Chambre Neufista alkava after-ski jatkuu baarien ja diskojen kautta jopa aamuun asti. Laskettelun lisäksi muut urheiluaktiviteetit maastohiihdosta curlingiin ovat hyvin edustettuina Chamonixssa.

Majoitus ja matkustaminen

Tarjoamme Chamonix’ssa chalet-, huoneisto- sekä hotellimajoitusta riippuen täysin ryhmänne toiveista. Kysythän lisää vaihtoehdoistamme info@paromcamps.com

Sku
Private Ski-Tour_camp_Chamonix_France
Description
Private Ski-Tour_Chamonix_France
Product Options
#OptionPrice
Shipping
Shipping Rate: